Cupluri din România - Socializare & matrimoniale

bonculicii
validați prin webcam
bonculicii, București
Cuplu vesel, normal in cautare de fata bi sau cuplu cu ea bi pentru nebunii. Fata bi sau cuplu cu ea bi.
erosafrodita
validați prin webcam
erosafrodita, Brăila
Doar ptr cei hotarati. Cuplu casatorit,cautam cupluri casatorite .nu mai dati cereri de prietenie daca nu sunteti VALIDATI.
cuplurosi1
validați prin webcam
cuplurosi1, Sibiu
Găsim vriun cuplu serios ? De povesti sintem sătui 😀😀😀 majoritatea la prima coversatie Sint cei mai hotărâți cînd le ceri sa confirmare că cuplu da blok sau mai mai răspund daca nu știți ce vreți .
gabibosu
validați prin webcam
gabibosu, Focsani
Sociabili cu bun simt si cei 7 ani de acasa .daca rezonam la unison putem incununa intalnirea cu o seara .5-8 Octombrie in zona Vâlcea REZONAM CU VREUN CUPLU ?
laura2201
validați prin webcam
laura2201, Focsani
Cautam cuplu serios si hotarat ...casatoriti..curati..si foarte discreti ..rugam nehotaratii ....persoanele supraponderale si mai ales frustratii sa ne ocoleasca Cuplu sau femeie ..
danaroxanaflorin
validați prin webcam
danaroxanaflorin, Craiova
Suntem un cuplu stabil de 15 ani impreuna cautam sa cunoastem oameni noi simpatici glumeti... ne plac concertele rock , excursile si adoram nudismul Doar Soft Fete singure sau cupluri
Danyana
validați prin webcam
Danyana, București
Pasionala, draguta, si un pic nebuna :-) si el...wow...cred ca ma intrece un pic :) Femei bisexuale sau cupluri; tinem sa mentionam (in urma atator insistente) ca nu ne intereseaza barbatii singuri (deocamdata)
erota
validați prin webcam
erota, Suceava
Cuplu de tineri casatoriti, dornici de momente frumoase alaturi de o domnisoara, doamna bii sau cuplu pt momente unice!! Putem confirma cu webcam Nu suntem interesați de bărbați singuri, Cei fara poze la profil sa nu ne deranjeze !
manylaur
validați prin webcam
manylaur, Galați
Dorim o relatie cu un alt cuplu (mai putin amanti) cu ea bi sau bicurioasa, restul vine de la sine Lasati modalitate de contact, watsapp, tel...daca scrieti msj, lasati conversatia deschisa, altfel nu putem raspunde
cupluialomita
validați prin webcam
cupluialomita, Slobozia
Liberi in wkd-,uri..ne deplasam max 200 km Cuplu căsătorit cautam cuplu pentru schimb de parteneri...
dexys001
validați prin webcam
dexys001, Târgoviște
Cuplu sofisticat, cu ceva ''experienta'' in swing , nonconformisti, discreti, deschisi la nou si frumos, stabili emotional si psihic, cautam sa cunoastem cupluri de calitate, care stiu ce vor, care cu Repulsie- minciuna, vulgaritate, narcisism.,,,Exclus swing inchis si soft
subidubi
validați prin webcam
subidubi, Sfântu-Gheorghe
Cuplu casatoriti.Ea nu merge singura!!