Cupluri din România - Socializare & matrimoniale

Stabili3
validați prin webcam
Stabili3, Sibiu
INCEPATORI ! Seriosi, civilizati, educati, cautam cuplu ptr relatie stabila, de durata ! Calitate, nu,,,cantitate !!!!Confirmare whatsapp. Daca nu stiti intretine un dialog, nu-l incepeti !!! Cautam un cuplu ptr relatie de durata ! Fara cereri de prietenie, daca sunteti interesati de noi, scrieti, vorbiti ! Nu prieteniilor virtuale !!!
Claudiu1985
validați prin webcam
Claudiu1985, Iași
🗣 Cuplu frumos 👫cu bun simt, discreți, curioși, amatori de noi experiențe 💥💥💥 căutăm un cuplu simpatic la același sentiment cu noi.
NoiDoi3545
validați prin webcam
NoiDoi3545, București
Căutam Doamna/Domnișoara open mind 😉 Cupluri mature doar 50 + pt soft swing la prima întâlnire
hotsweetdeea
validați prin webcam
hotsweetdeea, Ploiești
Cuplu cu ea by 40 ani , el hetero 36 ani , plus o partenera de viata si intima ,by convinsa 49 ani .Asteptam propuneri ! Un cuplu,de preferat casatorit cu ea by,curat si discret pentru jocuri cat mai fierbinti alaturi de noi . Barbatii singuri de preferat DOTATI , iar doamnele mature si plinuțe pt soț .
cupluCR
validați prin webcam
cupluCR, Craiova
Cautam, cautam si nu gasim!!! Nu cerem si nu trimitem poze nud, nu dam detalii despre partidele noastre sexuale anterioare si nici nu cerem astfel de detalii.
Incepatori11
validați prin webcam
Incepatori11, Timișoara
Respect,bun simt, barbatii singuri ii contactam noi !!!! Fara mincinosi si parveniti, sintem satui!!! Nu trimiteti cereri fara conversatii in prealabil!!! Nu vorbim cu cei fără poze la profil!!! Swing, dar numai ,cu cei compatibili !!!
AndreeaCristi
validați prin webcam
AndreeaCristi, Petrosani
PROPUNERI PT SEARA ASTA? PRIMIM MUSAFIRI, SAU NE DEPLASAM! Dorim cupluri serioase cu chef de swing,nu de chat! Barbati singuri acceptam, peste 1.78,care arata bine si se pot deplasa cand este nevoie,nu cand au ei drum sau chef. Planuri facem doar cu cupluri!
MMM81
validați prin webcam
MMM81, București
Curioși
Cupluarcuklod
validați prin webcam
Cupluarcuklod, Arad
Cv pe direct acuma seara să fie bi .11 _ 17 septembrie la maree🤪 Sex placere cv spontan si cînd putem noi pt bărbați solo.
DaniAnett
validați prin webcam
DaniAnett, Cluj-Napoca
Căutăm bărbat, femeie, cuplu sau ts/tg/tv din Cluj-Napoca cu vârsta între 18 și 58 ani
Adinarobert
validați prin webcam
Adinarobert, Galați
Căsătoriți, trecuți de primele experiențe. Cautam cuplu pentru o relatie de prietenie și a petrece clipe frumoase împreună . Bărbații singuri sa ne ocolească .... Cuplu pentru cuplu
ussforyou
validați prin webcam
ussforyou, Brașov
Cuplu NU MAI SCRIETI DACA NU AVETI POZE.Ea bi,el hetero cautam cupluri,fete si barbati singuri hetero pt distractie doar daca este atractie reciproca....nu facem nici un fel de compromis.
realcouple35
validați prin webcam
realcouple35, București
Căutăm femeie, cuplu sau ts/tg/tv din București cu vârsta între 18 și 60 ani
CupluForFun
validați prin webcam
CupluForFun, București
Suntem un cuplu căsătorit cu bun simt și cautam același lucru! Nu dorim fete sau băieți singuri! Dacă nu suporți apa și săpunul nu deranja! Suntem începători în sw! Așteptăm propunerile voastre!
niconicu
validați prin webcam
niconicu, Sighisoara
Asteptam propuneri. Cautam placere totala alaturi de fete cupluri chiar si barbati dotati discretie si seriozitate.Propuneri ceva?Satui de vorbe web si poze.Vrem fapte.Placeri adevarate.
Cuplu42vl
validați prin webcam
Cuplu42vl, Râmnicu Vâlcea
Cuplu bisex 42 el biactiv, 52 ea căutăm cupluri sau femei BI pentru clipe minunate împreună. Verificare web in primul rand, spuneam NU bărbaților singuri , rugam nu insistați,
Melivasi
validați prin webcam
Melivasi, Oradea
Cuplu sincer, începător ..in cautare de un cuplu cu care sa ne distram sa petrecem timpul liber si sa ne simtim bine.....
CupluN03
validați prin webcam
CupluN03, Sighetu Marmatiei
Suntem un cuplu căsătorit cu putina experienta nu ne intereseaza relati virtuale si cei care nu se pot deplasa din anumite motive vrem ceva real intalniri reale placere Dorim sa cunoaștem și sa întâlnim bărbați apropiați de vârsta noastră, și mai aproape ca și distanta. Cei cu varsta de peste 40 de ani rog sa nu deranjeze
Varsatortaur
validați prin webcam
Varsatortaur, Cluj-Napoca
II RUGAM PE CEI FĂRĂ POZE SI BĂRBAȚI SINGURI ...SA NU DERANJEZE MULȚUMIM! Cuplu cautam cuplu sau femei singure ,simpli sinceri ....bărbați singuri nu ne interesează.
Hotclacris
validați prin webcam
Hotclacris, Craiova
Cuplu real suntem interesați doar de sexul frumos-femei.nu ne interesează deloc cuplurile sau bărbații.cuplurile și bărbații nu trebuie sa-și piardă timpul ca altfel vor avea block
sweetcouple8182
validați prin webcam
sweetcouple8182, București
Vreun cuplu dragut cu ea bi ori o tipa bi dornici sa evadeze alaturi de noi in acest weekend la mare gasim? Cuplu cu ea bi incepatori cautam cupluri cu ea bi sau tipe bi
Noi2havefun
validați prin webcam
Noi2havefun, București
Cuplu casatorit,incepator dorim cunostinta cu alt cuplu de varsta apropiata,sau d-na/d-ra,exclus barbati singuri
Paulanamaria
validați prin webcam
Paulanamaria, Deva
Nu avem cont platit.lasati modalitate de contact Fete bi in priincipiu
Cuplureall
validați prin webcam
Cuplureall, București
Nu ne interesează bărbați singuri . Întâlniri