Întrebări frecvente

Ce reprezintă siteul Placere.ro?

Înființat în 2007, Placere.ro ® este cea mai mare rețea socială pentru adulți din România. Oferim utilizatorilor noștri servicii de calitate în materie de socializare online, punând accent pe seriozitate și profesionalism.

Ce NU reprezintă siteul Placere.ro?

Nu este un site care să promoveze prostituția, servicii escort sau alte servicii contra-cost. Te rugăm să reclami orice tentativă de acest fel din partea vreunui utilizator folosind butonul "Reclamă" din pagina sa de profil sau din pagina de contact.

Cât costă folosirea siteului?

Înscrierea pe site este gratuită. Poți naviga alte profile, aprecia poze și răspunde atunci când te contactează cineva. Pentru lista beneficiilor unui cont plătit acesează pagina de upgrade.

Cum sunt ordonate profilele în rezultatele căutărilor?

Sunt afișați primii utilizatorii care și-au urcat profilul, urmați de utilizatorii cu cont GOLD, după care profilele validate. Numărul de aprecieri primite reprezinta de asemenea un avantaj.

Este obligatorie folosirea unei poze de profil?

Nu, însă recomandăm adăugarea a cel puțin a unei poze. Astfel vei apărea mult mai des în rezultatele căutărilor și utilizatori online. Vei oferi și un plus de încredere celorlalți utilizatori.

Care sunt opțiunile mele de intimitate?

Poți alege din pagina de Setări: cine îți poate vedea pozele secundare, detaliile profilului, respectiv trimite comentarii. Tot aici poti activa navigarea anonimă.

Ce pot face dacă ma deranjează un utilizator?

Îl poți bloca oricând folosind butonul "Blochează" din mesagerie sau din pagina sa de profil. Te rugăm sa îl și reclami dacă acesta a încălcat regulamentul siteului prin comportamentul său.

Cum îmi pot șterge contul?

Îți poți șterge oricând contul gratuit. Pentru a face asta, intră în pagina de Setări și editează "Starea contului". Vei găsi acolo link spre ștergerea contului.
Dacă ai orice altă întrebare te rugăm sa ne contactezi