Matrimoniale România - Întâlnește persoane compatibile

hotsweetdeea
validați prin webcam
hotsweetdeea, Ploiești
Cuplu cu ea by 42ani , el hetero 37 ani , plus o partenera intima ,by convinsa 52 ani .Asteptam propuneri ! Un cuplu deschis ,curat si discret pentru jocuri cat mai fierbinti . Barbatii singuri sunt acceptati , dar si doamnele singure ,mature-plinuțe . Nu discutam cu profile fără poze.
ussforyou
validați prin webcam
ussforyou, Brașov
Cuplu NU MAI SCRIETI DACA NU AVETI POZE.Ea bi,el hetero cautam cupluri,fete si barbati singuri hetero pt distractie doar daca este atractie reciproca....nu facem nici un fel de compromis.
open4open
validată prin webcam
open4open, Iași
Eu, hotwife cu soț și dragoste la maxim dar libertina si nelinistita :) mereu dornica de jocuri si fantezii. Doresc sa întâlnesc oameni educati, îngrijiți, fantezisti dar mai ales DOTATI !!! Nu! frustraților,amatorilor de prostituate sau generosilor.Dialogul nu se incepe cu intrebari! Prezintă-te ținând cont de interesele mele! Ai nevoie de 5 propozitii si o poza sa-mi captezi atenția!
vasiyou1968
validați prin webcam
vasiyou1968, București
Majoritatea oamenilor nu știu să iubească sau să se lase iubiți, fiindcă sunt lași ori încrezuți sau fiindcă se tem de eșec !
Cristi36Lacra34
validați prin webcam
Cristi36Lacra34, Piatra Neamț
Un tip din Bacău sau Iași disponibil pentru Sâmbăta seara sau Duminica?
ElenaGL
validată prin webcam
ElenaGL, Galați
Caut bărbat, femeie sau cuplu din Galați cu vârsta între 42 și 64 ani
Adrya
validată prin webcam
Adrya, București
Caut bărbat sau femeie din București cu vârsta între 36 și 44 ani
Violeta01
validată prin webcam
Violeta01, București
Caut bărbat, femeie sau cuplu din București cu vârsta între 18 și 50 ani
deeasm
validată prin webcam
deeasm, București
Iubitoare de aventura și nudism, in cautare de senzații noi și bărbați dotati peste medie 😁 Nu sunt interesata de barbati sub 37 de ani iar bunul simt primeaza marimii.
florincp
validați prin webcam
florincp, Deva
Cuplu din Deva - cautam cupluri(fete ) pt sw Cautam oameni cu care sa ne simțim bine! Cupluri hotărâte , avem destula experiență, asa ca nu ne luați ușor! Pentru inceput ne dorim o confirmare web ! Nu deranjați daca nu puteți confirma ca sunt
Eda67
validați prin webcam
Eda67, Constanța
Suntem un cuplu discret și plin de viata... ne dorim experiente de neuitat alături de încă o femeie sau de ce nu de un cuplu asemeni noua !
Klausmary
validați prin webcam
Klausmary, Constanța
Noi , exact asa cum ne vedeti. In acest weekend, 27.01 pana pe 30.01, suntem disponibili la Eforie, pt swing inchis, doar cu un cuplu hetero. Suntem un cuplu discret,curat, hetero convinsi ambii, necasatoriti. Dorim sa cunoastem cupluri. Fara persoane supraponderale ! Raspundem doar profilelor cu fotografii ! Doar swing inchis .
swingalba
validați prin webcam
swingalba, Alba Iulia
Simpatică Cuplu cautam femei sau cupluri.Rugam seriozitatea
niconicu
validați prin webcam
niconicu, Sighisoara
Asteptam propuneri. Cautam placere totala alaturi de fete cupluri chiar si barbati dotati discretie si seriozitate.Propuneri ceva?Satui de vorbe web si poze.Vrem fapte.Placeri adevarate.
calluna
validată prin webcam
calluna, București
Nu sunt draguta dar sunt plinuta Socializare prefer din zona si singur
erosafrodita
validați prin webcam
erosafrodita, Brăila
11-15 august in costinesti. Cu cine bem o sticla cu vin? Valabil ptr cei hotarati Cuplu casatorit,cautam cupluri casatorite .nu mai dati cereri de prietenie daca nu sunteti VALIDATI.
cuplurosi1
validați prin webcam
cuplurosi1, Sibiu
Căutăm femeie sau cuplu din Sibiu cu vârsta între 26 și 60 ani
gabibosu
validați prin webcam
gabibosu, Focsani
Sociabili cu bun simt si cei 7 ani de acasa .daca rezonam la unison putem incununa intalnirea cu o seara .Wk 9=11 dec in Brasov
romeofin
validați prin webcam
romeofin, Slobozia
Suntem cuplu căsătorit, căutăm persoane apropiate ca vârsta pt prietenie, relație discreta
laura2201
validați prin webcam
laura2201, Focsani
Cautam cuplu serios si hotarat ...casatoriti..curati..si foarte discreti ..rugam nehotaratii ....persoanele supraponderale si mai ales frustratii sa ne ocoleasca Cuplu sau femeie ..
danaroxanaflorin
validați prin webcam
danaroxanaflorin, Craiova
Suntem un cuplu stabil de 15 ani impreuna cautam sa cunoastem oameni noi simpatici glumeti... ne plac concertele rock , excursile si adoram nudismul Doar Soft Fete singure sau cupluri
Danyana
validați prin webcam
Danyana, București
Pasionala, draguta, si un pic nebuna :-) si el...wow...cred ca ma intrece un pic :) Femei bisexuale sau cupluri; tinem sa mentionam (in urma atator insistente) ca nu ne intereseaza barbatii singuri (deocamdata)
claudiugina
validați prin webcam
claudiugina, Botoșani
Simpli incepatori. . . . . . . . . fara experienta in swing. cerem si oferim validare webcam! Cautam doar cupluri casatorite
manylaur
validați prin webcam
manylaur, Galați
Dorim o relatie cu un alt cuplu (mai putin amanti) cu ea bi sau bicurioasa, restul vine de la sine Lasati modalitate de contact, watsapp, tel...daca scrieti msj, lasati conversatia deschisa, altfel nu putem raspunde