Matrimoniale Pitești, Argeș - Întâlnește persoane compatibile

Alkazyanuirinel40
validați prin webcam
Alkazyanuirinel40, 33 / 43
Căutăm femeie sau cuplu din Pitești cu vârsta între 18 și 40 ani
Aedrin
validați prin webcam
Aedrin, 43 / 48
Cuplu, căutam fată bi, sau cuplu cu fată bi pentru picanterii! Dacă ai simțul umorului, și găsești plăcere în discuții spumoase, filme bune, vin, te așteptăm să ne cunoaștem! Preferăm zona Pitești
HeloEmo
validată prin webcam
HeloEmo, 42
Caut fata sau cupu dragut din Pitesti sau din apropiere,pentru a petrece clipe frumoase in dormitor,alaturi de mine si partenerul meu.Ce nustiu sar imi doresc
DariussiCristina
validați prin webcam
DariussiCristina, 25 / 28
🥳🥳
ElyCarmen22
validată prin webcam
ElyCarmen22, 23
Ma numesc Ely am 22 de ani 🤗😈
NaomiAdina
validată prin webcam
NaomiAdina, 31
Simpatica dar un pic zapacita😁
Mandolina
validată prin webcam
Mandolina, 43
Mi-ar plăcea să fii o tipă cu simțul umorului, decentă, îndrăzneață, echilibrată, cu imaginație și să scrii corect în română. Restul le descoperim împreună.
Evadia45
Evadia45, 47 / 48
Cuplu,căsătoriți ,interesați de distractie,intalniri,..prietenie/swing.Daca nu puteți da curs unei convorbiri directe la telefon, nu insistați!
laurentiu_x
laurentiu_x, 38 / 42
Distractie si...
Adnana02
Adnana02, 46 / 48
Cuplu cu ceva experienta in swing ,cu profil absolut real ...restul le descoperiti dindiscutiile cu noi ! Cautam cupluri de virsta apropiata pentru relatie de prietenie bazata pe swing !
hurem70
hurem70, 53 / 56
Cuplu casatorit serios,curati, cu bun simt,discretia și igiena prioritare....Dorim un cuplu cu ea bi sau o parte feminină ptr ea.......!!! In perioada 1-8 August suntem în Eforie Nord ...La Hamace...! Dorim o parte feminina BI draguta,in special ptr ea care doreste sa petreaca cu noi..BARBATI SINGURI NU INSISTATI NU NE INTERESEAZA..Va rugam sa tineti cont de ce ne dorim..MULTUMIM DE INTELEGERE.
Crisa78
Crisa78, 44
Daca iubesti pe cineva, lasa-l sa plece fiindca se va intoarce , si va fi pentru totdeauna al tau ... si daca nu se va intoarce, inseamna ca nu a fost niciodata al tau. rn Persoana potrivita nu este aceea cu care ai vrea sa ajungi in pat, ci aceea cu care ai vrea sa te trezesti dimineata alaturi .