Matrimoniale Bacău - Întâlnește persoane compatibile

octoct69
validați prin webcam
octoct69, 44 / 46
Partea feminină a cuplului , decide , consideram ca este nevoie de o discuție prealabila înainte de a da accesul la poze, Bărbat de culoare simpatic , Persoane cu bun simt , care sa-și folosească cu succes intelectul , și care sa știe și sa-și dorească o diversitate sexuală , cu fantezii asemenea noua .....căutam un băr
Sweetcouplebi
validați prin webcam
Sweetcouplebi, 26 / 37
Cuplu REAL asumat open minded,nudisti ne dorim o rel. de prietenie cu o lady bisex ne dorim un cpl de nasi swing.Detestam pers disperate dupa pt poze si non comunicare numai vb de profile fara poza Cititi profilul nostru asumati daca sunteti profil real deschisi va asteptam,Exclus (prof nevalidate cica casatorite sau amanti un nuu pers hetero speram la un cpl de suflet sau o lady by love swing
CupluKarmenFlorin
validați prin webcam
CupluKarmenFlorin, 41 / 43
Cuplu de oameni simpli, educati, cu foarte mult bun simț.
Doardistractie79
validați prin webcam
Doardistractie79, 30 / 44
Suntem un cuplu căsătorit în căutare de noi plăceri alături de persoane speciale. Bărbații singuri nu ne interesează primesc blok imediat. Prioritate au domnișoarele și doamnele singure.
Ioana2015
validată prin webcam
Ioana2015, 39
Bacău
RoxyLaur
validați prin webcam
RoxyLaur, 25 / 38
Cuplu căsătorit cu ea bi căutăm o fată bi sau un tip dotat peste medie maxim 40 de ani. Cei fără poze o să primească un mare ignor.Căutăm doar persoane din apropiere!
Ella93
validați prin webcam
Ella93, 30 / 41
Bacău
Soarecald
validată prin webcam
Soarecald, 41
Sinceră,optimista
florinaelena98
validată prin webcam
florinaelena98, 25
Bacău
smaralde
validată prin webcam
smaralde, 51
Intotdeauna avem sentimentul că ceva ne lipsește.Pe bună dreptate, astăzi tot mai rar trăim momente de împlinire, tot mai rar găsim fericirea maximă și tot mai puțin ne simțim un tot întreg langă ... Cei ce isi expun membrul crezand ca femeile vor da navala peste ei,sa evite profilul meu!Astfel de barbati, ce vorbesc ca fac multe si de toate ,in fond nu fac nimic!Barbatul adevarat e discret si ..
Floaredemai
validată prin webcam
Floaredemai, 41
Serioasă amuzanta
ancalilianac
validată prin webcam
ancalilianac, 57
Bacău