Sfaturi de siguranță

Fii vigilent când dai informații personale precum adresa de email, nume complet, numere de telefon etc. Nu furniza niciodată informații financiare personale cum ar fi datele cardului de credit sau contul bancar.
Nu oferii sprijin financiar unor alți utilizatori care îți cer asta, de obicei aceste persoane se folosesc de alții pentru a-i escroca. Te rugăm sa ne contactezi dacă întâmpini astfel de incidente, acest lucru fiind interzis în regulamentul siteului.
A merge la întâlnire este întotdeauna o alegere, nu o obligație. Întâlnește-te cu cineva doar atunci când îți dorești cu adevărat. Dacă alegi să te întâlnești, încearcă să vorbești la telefon înainte și cere și o confirmare prin webcam.
Anunță pe cineva apropiat unde te duci, anunță-l când te întorci și nu uita să-ți încarci telefonul. Întâlnește-te într-un loc public și organizează-ți singur cu ce mergi. Nu consuma alcool și ține în permanență sub supraveghere paharul și bunurile personale.
Dacă alt utilizator are comportamentul neadecvat, apasă pe butonul de Reclamă și ne vom ocupa de asta imediat. Nu trebuie să tolerezi abuzul din partea altora, folosește butonul Blochează și acel utilizator nu te va mai putea contacta.
Alege o parolă din mai multe caractere, formată atât din litere cât și din cifre / simboluri. Schimbă-ți parola periodic și nu o spune niciodată altcuiva.
Îți dorim navigare plăcută!